I WISH THAT THE GOOD OUTWEIGH THE BAD
- Battle Scars - Lupe Fiasco ft. Guy Sebastian -

Hello! Sitter hemma just nu och ska kolla PLL (Pretty Little Liars). Har inte kommit så långt men kollar ändå då och då. Har beställt nya Idrotts skor, eftersom jag inte tycker om mina Puma mer. De är jätte sköna men har haft de ett bra tag så tänkte byta lite.
Stör mig så mycket på Sveriges väder. Vill verkligen till Marocko igen. Så jävla avundsjuk på Z att han inte kommer förän ca 2 dagar innan skolstart.. Nästa år vill jag verkligen stanna längre, men är ändå tacksam över att mina föräldrar lät mig vara i Marocko 2 veckor mer än min mamma! Om jag får, så kommer jag resa några dagar efter skolavslutningen o komma hem några dagar innan skolstart. Så det blir 2 månader ungefär! Om jag får alltså hahaha.. Sedan är det så att om min pappa reser med oss så kommer jag bara stanna någon månad eller så eftersom vi brukar alltid bila ner till Marocko. Men min pappa var tvungen o jobba detta året och därför reste jag och min mamma med flyg! Mycket skönare faktiskt, eller ja, inte skönt så men tog 4 timmar typ. Inte 2-3 dagar haha! Men min mamma vill alltid ta med sig 100 saker här ifrån Sverige, därför är det bättre med bil eftersom man inte kan ta med så mycket på flyget.
 
5-6 Dagar kvar till skolstart! Än sålänge vet jag inte om någon jag känner ska börja på Johannes Hedberg.. Förmodligen inte haha! Men det är lugnt för min del. Vi får se hur det blir! Kommer nog bli bra till slut!