BEST NIGHT/EVENING
Världens mest underbara kväll! Har inte skrattat så mycket på länge! En massa mat, kakor (bästa Riham, du kan tydligen haha..) och en massa skratt (ofc)! Allt mellan tjejsnack, politik, osv.. Lärde känna två nya tjejer, Lina och Nour. Guuuud så trevliga! Lina pratade en massa om Syrien, hon kunde så mycket och det var så intressant att lyssna på henne! Jag grät bokstavligt talat haha! Inte för att jag egentligen är så känslig men jag har sett hur barn bli skadade/dör.. Började tänka på min släkt där också och allt som händer med de.. Hemskt allt som händer faktiskt.. I slutet började Cherifa sjunga på arabiska, kan vara ärlig och säga att hennes röst är sjuk när hon sjunger på arabiska! Men engelska, jo, men hon måste lära sig texten haha. Hela kvällen var det bara jag, Kaoula, Nadja, Cherifa, Lina, Riham och Nour som satt i balkongen och diskuterade en massa och hade det mysigt! Det bästa var när jag, Nour och Lina springer upp för att dansa dabke och arabisk dans haha! Så underbar kväll faktiskt!
På dagen var jag och Kaoula på väla, men det var bara kaos.. Seriöst, alltså haha.. Jag köpte skolföremål bara och Kaoula någon t-shirt, men personalen på H&M var hemsk, de hjälpte inte till och ignorerade mycket.. Jag var helt efterbliven hela dagen, vi båda hade sneat på våra liv hahahaha! Men kvällen räddade det!
Imorgon ska mamma göra couscous eftersom pappa blev avundsjuk haha! Vi har varit på 2 fester och en middag nu hahaha.. o pappa vill också ha couscous så ja..
Om 2-3 veckor är det fest igen, och när jag fyller år blir det förmodligen en också (hooppppaaas iaf)!!
Ska förmodligen göra ett ID-kort också, eftersom mitt mecenatkort inte kommer fungera annars.
Eftersom detta är ett mobilinlägg så lägger jag ut bilderna imorgon istället!

En liten bild på några av Rihams cupcakes! Muuums.!