RAMADAN KARIM
 
Ramadan är här vilket innebär att fastan startar från och med om en timme eller två. Denna heliga månaden betyder mycket för oss muslimer. Vissa anser att det är fel att vissa "hycklare" fastar och ber när de inte gör det under de resterande elva månaderna, men så ser inte jag det. Jag tycker innebörden av denna månaden är fin och man kommer ett steg närmare Allah. Varje ramadan brukar jag sätta upp några mål. Och jag tänkte skriva ner dessa målen i ett inlägg för att om en månad gå tillbaka och se vilka mål jag uppnått! Det är svårt att komma på alla mål här och nu, men här är några av dem. Kommer jag på fler så kommer de säkert dyka upp i de kommande inläggen!
 
Här är mina mål:
🕌 Fortsätta hålla min bön och be så som jag gör idag.
🕌 Inte lyssna på musik alls, inte efter maghrib heller. Det får bli efter månadens slut!
🕌 Försöka läsa Quran, eller i alla fall lyssna och följa med texten då jag har svårt för att läsa.
🕌 Inget som är relaterat till religionen, men tänkte gå ut och gå direkt efter vi ätit på kvällen. Gjort det de senaste två åren och det var verkligen super skönt.
🕌 Kolla på föreläsningar online. För två år sedan kollade jag flera av Sayed Ammar. I år ska jag kolla om några och kolla några nya. Finns även en imam från Australien som jag älskar, han ska jag förmodligen också leta upp.