V.26
 
Tisdags: Jag fick gå lite tidigare från jobbet den dagen. Vi passar på att skicka hem varandra tidigare nu när vi inte har så jätte mycket barn, vilket var perfekt för mig som skulle till Rana och klippa mig. Jag måste verkligen bara säga att jag har inte varit så nöjd som jag blev den dagen på flera år! Exakt sådär ville jag ha mitt hår. Rekommenderar starkt!
 
Fredags: Igår var vi på AW med jobbet på Pinchos. Jag la ner 450kr på mig och mamma haha! Men det var faktiskt värt det. Och under dagen hade vi även en avslutningsbrunch för mig då min sista arbetsdag är nästa fredag. Jag bakade min specialité som kollegorna ville ha, och bjöd på den!
Det känns rätt konstigt faktiskt att jag ska sluta. Jag fick blommor och ett fint kort av mina kollegor, började gråta för blev verkligen så rörd.. Fick även en väska och ett armband av en förälder. Vår lokalvårdare kom med en present och blommor med tårar i ögonen. Så fint av dem alla. Man märker verkligen att de bryr sig. Ska passa på att säga hejdå till alla föräldrar nu denna veckan då jag inte lär se de på väldigt länge. Speciellt om jag börjar studera i Göteborg, Uppsala eller Kalmar, då hinner jag inte hälsa på lika ofta.
En sak som jag är rätt säker på är att jag lär känna av det mer efter min semester då efter min sista arbetsdag ska jag direkt till flygplatsen. Så jag hinner nog inte reflektera kring det så mycket, kommer att vara alldeles för taggad inför mina fem veckor i Marocko.
 
Idag träffade jag Dajana (som jag inte träffat på ca två månader), vi var på Sweet House eller vad den nu heter. Sen hade vi en liten photoshoot vid stranden. Vi pratade lite, lite catching up och så. Alltid lika kul att få träffa henne! Vi pratade även om att killarna (Fayik, Farhat, Harun och Senci) är i Marocko! Hur sjukt är inte det liksom? De åker hem dagen innan jag ska till Marocko. Men vad jag förstått så tycker de om det de sett än sålänge! De har sett Tangier, Casablanca (min hemstad) och just nu befinner de sig i Marrakech!