6, 5 & 10?
Idag har jag varit på en marockansk fest igen haha. Fast det var mer en fest för Rihams mamma som precis varit i Mekka. En av mina drömmar är att åka dit inschallah.. Men vill att min mormor o mamma ska dig först o främst. Träffade världens sötaste unge som jag ville äta! Älskar barn alltså! Han heter Zackaria han också haha.. Så söt att man bara vill äta honom! Kaoula älskade en kille som heter Noah.
Det var ganska kul ändå trots att inte så många i vår var där. Använde mina boots för första gången idag faktiskt! Kaoula sa att hon tyckte att de var mycket finare i verkligheten än på bild haha! Vi ska försöka ses oftare nu under lovet. Vi är ju ändå lediga o det är bara mysigt att vara med henne! Vi ska förmodligen till väla nu i veckan. Och vi ska kolla film några gånger! Kommer bli jätte mysigt!
Om 6 dagar är det tävling.. Om 5 dagar invägning och om 10 dagar fyller jag 16 år! Woho! Vet inte om den festen blir av längre eller inte.. Hoppas verkligen det men mamma verkar inte tänka på det så mycket.. Aja. Vi får hoppas på det bästa!
Jag ska träna måndag till torsdag. 2 dagar gym (kondition osv, inte styrka och så) och 2 gånger Taekwondo. Hoppas jag träffar master snart. Har saknat honom riktigt mycket faktiskt.
Har precis kollat klart alla arabiska Vines som finns på både Facebook och Instagram haha. Nu ska jag försöka tvinga Z o göra en nu spellista på låtar som man kan ha på gymmet. Såna som får en att palla mer och får ens adrenalin att pumpa haha!
Godnatt! 

Kakorna!

Mina skydd inför tävlingen!

Lilla trötta Zacki! O NEJ, inte Zacke haha.