SVAR & PLANER
Repost på älskade Casa. Tog bilden när vi var på Sky28.
 
Fick en fråga idag som jag tänkte svara på. Man kan ju kommentera på mina inlägg, och man behöver inte skriva sitt namn, man kan vara anonym. Men ibland är frågorna rätt så "privata" eller så är frågorna igenkännbara och det räcker inte att skriva anonym. Om man inte vill höra av sig via mail eller sociala medier, så kan man bara gå in i arkivet och bläddra tillbaka till ett slumpmässigt datum och kommentera (och komma ihåg datumet). Alltså om man väljer t.ex. ett datum från Oktober 2015 så får jag upp "en ny kommentar" och svarar på kommentaren. Så kan man bara bläddra tillbaka till datumet och se svaret. Smidigt va?
 
Nu till planerna! Givetvis har jag en massa skit planerat de kommande veckorna. Speciellt när Matilda kommer en vecka! Men framför allt de kommande sex dagarna.
Imorgon ska jag träffa Liza en stund under dagen om vi hinner, och på kvällen ska jag träffa Karim på en fika eller så. Vi har inte setts på evigheter!
Måndag ska jag och mamma till Fifi efter jobbet, vi ska alltså köra till Malmö.
Tisdag ska jag ut och fika/äta med Vanessa och Hanna. Migena skulle kanske också med, men hon var inte säker.
Onsdag fyller Shatha 21, och vi har bestämt oss för att ses och ta en fika den dagen för att fira henne.
Torsdag slutar jag rätt tidigt då min tid blev ändrad, hade annars inte slutat förrän halv fem. Men som TUR fick jag sluta tidigt för Sara ville träffas en stund för att säga hejdå. Sen ska jag packa ner exakt allt förutom en liten väska med pass, plånbok, laddare etc, och kläderna jag ska ha på mig. För på fredagen ska jag jobba några timmar innan pappa hämtar mig från jobbet till knutan. Sen ska jag äntligen till mitt älskade hemland.
 
Så många saker har förändrats sedan sist. Förra året pratade jag med en kille (lärde känna med andra ord), och vi har kontakt än idag (dock väldigt sällan), men känner inte att vi funkar som något annat mer än vänner. Han skulle kanske ner till Marocko i år, så kanske träffar honom någon gång med min kusin. Men det lär ju inte vara samma sak liksom. Mina kusiner jobbar för det mesta, men Kawtar lär vara med mig hela sommaren, och de andra kommer vara med mig när de har tid. Jag vill så gärna hinna med att åka till Agadir när Matilda åker hem igen, hade varit dunder! Men när hon kommer lär vi vara i Casablanca för det mesta. Jag lovade henne en heldag i Marrakech också! Vi behöver bara en bil dock. Så antingen tar jag min morbrors, eller om min ena kusin ska med så kan hon köra, annars får vi hyra. Hur som helst, det kommer säkert gå hur bra som helst!