GRATEFUL
*Bild kommer snart*
 
Tacksam. Evigt tacksam är jag för mina kära vänner. Mina nära och kära. Min familj. Alla som finns i mitt liv. Igår ordnade jag en överraskningsfest för min älskade Dajana. Hon hade nämnt en gång i tiden att hon så gärna ville ha en överraskningsfest, och det var en av mina presenter till henne. Leendet på hennes läppar och glädjen i hennes ögon var det enda jag ville se. Kvällen blev super lyckad och jag lärde känna några tjejer under tiden jag förberedde inför hennes fest. Jag och Dafina hade skrivit några gånger innan vi träffades för första gången på Dajanas riktiga födelsedag (när vi bowlade), så vi lekte att vi inte kände varandra alls, men vi klickade rätt snabbt. Det var även hon som hjälpte mig dekorera lokalen. Super fin tjej och ändrade min syn helt angående henne. Berättade för henne att jag upplevde henne som en tjej med "kaxig" attityd typ, men hon var absolut inte det. Super öppen och super trevlig. Fayik och några från hans sida kom också på festen. I slutet av kvällen blev jag bjuden på Tahirs nyårsfest vilket var super gulligt av honom då Dajana nämnde att jag är ensam hemma under nyår. Alla kom överrens och kvällen blev verkligen lyckad! Alla hjälpte till i slutet med att städa, till och med killarna, skit söta! I slutet av kvällen hjälpte Lejla mig med det sista, och vi fick kriga med sopsäckarna, herregud vad tunga de var! Hon hjälpte mig lite hemma också, sen körde vi till Mc och körde vidare ner till ett ställe i Helsingborg med fin utsikt vid båtarna. Vi åt och snackade en stund och sen körde jag hem henne. Efter det åkte jag hem och somnade direkt!
Nu ska jag börja fixa mig, för Sara, jag och Jusra ska en sväng till Malmö. Jag känner bara för att ligga hemma ärligt talat, men jag tror samtidigt att jag kommer bli piggare när jag väl är ute. Frisk luft och allt det där hahaha!
 
Jag funderar på att skriva ett inlägg om 2017. Jag skrev nyårslöften förra året, jag får se om jag lyckats med i alla fall något av det haha! Kanske kan skriva om fördelar och nackdelar med året? Vi får se hur det blir!