FRI-YAY
 
 
 
Kära bloggen. Jag är så glad idag! Inget speciellt har hänt egentligen, men det känns verkligen som att allt är bra. För inte alls länge sedan kändes det som att allt gick emot mig och att jag bara kände mig nere konstant! Men jag kan genuint säga att jag är glad. Jag pluggar, jobbar, ber och försöker äta samt träna rätt. 
 
De senaste tre dagarna har jag tagit ledigt från jobbet för att plugga på matten. Jag och Sara har suttit på biblioteket och jag har pluggat på flitigt. Jag har gått igenom kap 1-4 och påbörjade kap 5 idag. Till på söndag ska jag vara färdig, sen har jag 7 dagar att repetera. Jag har nog aldrig hållt mig till mina planeringar när jag pluggar, men det gjorde jag denna gången och jag måste säga att det verkligen har gått bra! Säger absolut inte att jag får över ett E, men blir väldigt besviken om jag inte blir godkänd..
 
Igår åt jag och Matilda frukost på Das Backhaus innan jag skulle till biblioteket och innan hon skulle till skolan. Det var jätte mysigt och måste göras om! 
 
Idag var vädret så fint! Jag och Sara bestämde oss för att köra till stranden och köpa varsin glass innan vi körde hem igen. När jag kom hem bytte jag om, bad och sedan åt jag med pappa middag. Efter det träffade jag Julia och vi hade det så mysigt på Viva. Jag träffade så många som jag kände idag! Blev så glad när alla kom fram och hälsade! Fayik, Senad, Ali F, Harun, Drira, Hajdi-Lena, Iman, Melinda, Maha, Matilda, Minna.. Minns inte om det var fler men det är de jag kommer ihåg haha! En riktigt bra dag, och den ska avslutas med något avsnitt av Teen Wolf (ja jag kollar om den hahaha). Godnatt och trevlig helg!