LÖRDAG KVÄLL
Alanya 2016
 
Alltså GUD vad jag är sugen på att resa!!! Åh, får ångest av detta vädret. Men men, endast positiva tankar!
 
Jag har skjutit upp en sak jätte länge, så tog tag i det idag. Jag hade oerhört många bilder på min dator som jag inte överfört till min externa hårddisk. Så jag gjorde en massa mappar och överförde allt efter att jag kom hem. Jag gick ut lite efter sju och tog en runda. Det var minusgrader, men jag kände inte av det så mycket då jag blev varm av att gå. Pratade under tiden med Drira i telefon så tiden gick jätte fort, men jag funderar på att börja gå ut och ta en runda oftare då det faktiskt var jätte skönt.
 
Har inte så mycket att berätta ärligt talat. ONA3A kanske ska träffas igen men inget är bestämt. Såg fram emot det jätte mycket sist, men det slutade med att jag var inne i köket nästan under hela träffen, så har inga förväntningar denna gången. Men kommer inte låta något förstöra det denna gången om det faktiskt blir av igen.
 
I alla fall. Imorgon ska jag träffa Dajana på en fika. Eller vi kanske skulle äta? Minns inte riktigt. Men ja, någon av dem. Ska försöka städa lite under dagen också. Sen är helgen över och på Måndag är det jag som öppnar.. 
 
Nu ska jag hitta något att äta då jag börjar bli riktigt hungrig, men efter det ska jag spela Episodes eller kolla någon film/PB. Godnatt sålänge!